Over ons

Professioneel van deze tijd

Sinds 2019

ADvice Bewindvoering is een bewindvoeringskantoor dat in januari 2019 is opgericht. Na enkele jaren werkzaam geweest te zijn in de Sociale Zekerheid, zijn wij op basis van onze ervaring in de Sociale Zekerheid, naast dit werk een bewindvoeringskantoor gestart. ADvice Bewindvoering is een jong en enthousiast bedrijf dat gedreven is en zich graag inzet voor de maatschappij. 

Wij zijn gespecialiseerd om als bewindvoerder ondersteuning te bieden aan onze klanten en om hun belangen te behartigen.

Aimee1kopie
Aimee3

Communicatie daar draait het om

Persoonlijk Contact

Laten we een start maken

Door verschillende oorzaken kunnen sommige mensen hun financiële zaken niet meer zelf regelen of beheren en raken hierdoor in de schulden. ADvice Bewindvoering helpt u met uw geldzaken en neemt de verantwoordelijkheid voor het beheer van uw financiële vermogen over. Wij kunnen u ondersteunen met het beheer van uw hele vermogen, of om een gedeelte daarvan. ADvice Bewindvoering helpt u bij het creëren en behouden van een gezonde financiële positie. 

Laten we elkaar leren kennen

We gaan graag het kennismakingsgesprek met u aan, hierin wensen wij u en uw situatie beter te begrijpen en in kaart te brengen.

Welke weg gaan we bewandelen

Iedere weg kent zijn eigen pad. ADvice Bewindvoering biedt daarom maatwerk. Want geen enkele situatie is gelijk

Welke rechten & Plichten heeft u

Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Zodra u heeft besloten om door ADvice Bewindvoering uw financiën te laten beheren, wordt uw financiële situatie in kaart gebracht.
Tevreden klanten
97%
Geaccepteerde zaken
92%
Succesvol afgerond
98%