Tarieven

Tarieven

Aan onze dienstverlening zijn kosten verbonden. Deze tarieven zijn wettelijk vastgesteld door het LOVCK (Landelijk Overleg Vakinhoud Civiel en Kanton). Bekijk het direct via deze link op onze website.

Als alleenstaande zonder schulden bedraagt het tarief €133,10 per maand. Als u samen met uw partner onder bewind staat, bedraagt het tarief €159,52 per maand. Als u schulden heeft bedraagt het tarief voor een alleenstaande €172,12 per maand en voor een 2-persoonshuishouden met allebei schulden €206,51 per maand. Heeft een van u beide schulden, maar de ander niet, dan bedraagt het tarief €183,11 per maand.

Voor de aanvangswerkzaamheden en het opstarten vragen wij een intakevergoeding van €751,41. Als u samen met uw partner onder bewind komt, bedraagt deze eenmalige intakevergoeding €901,45

Alle bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Voor klanten die een bijstandsuitkering ontvangen of een inkomen ontvangen tot maximaal 110% van het bijstandsniveau vraagt ADvice Bewindvoering bij de gemeente bijzondere bijstand aan voor de kosten van het bewind. Het is echter aan de gemeente of deze kosten ook daadwerkelijk worden toegekend.

Naast de kosten die u aan ADvice Bewindvoering betaalt, brengt de rechtbank bij de aanvraag voor uw bewindvoering eenmalig € 86,00 griffiekosten in rekening. Indien u aan de gestelde voorwaarden voldoet, komen deze kosten eveneens in aanmerking voor vergoeding vanuit bijzondere bijstand.

We begeleiden u door het volledige traject

U staat er niet alleen voor,

ADvice Bewindvoering is er voor u